ODRŽAVANJE HIGIJENE

Dugogodišnja tradicija, u kombinaciji sa bogatim znanjem i iskustvom, ključna je konkurentna prednost koja razlikuje našu kompaniju od drugih pružalaca usluga.

Usluge

Aktiva varovanje je specijalizovana kompanija u oblasti čišćenja bilo koje vrste objekata. Sa našim uslugama zadovoljavamo stroge higijenske kriterijume u turizmu, zdravstvu, trgovini, prehrambenoj industriji, obrazovanju i raznim drugim poslovnim okruženjima.

Osnovni cilj kompanije je kvalitet usluga čišćenja, zadovoljstvo naših klijenata i razvoj partnerstva sa svim zainteresovanim stranama. Uz kompletno tekuće održavanje higijene, nabavku sredstava i opreme, vrši se i angažovanje radnika i preuzimanje obaveza prema njima.

Rad neposrednih izvršilaca reguliše se uputstvom i procedurama rada sa ciljem da se postigne željeni kvalitet usluge uz racionalno i efikasno korišćenje vremena izvršioca i hemijskih sredstava.

Prednosti kompletnog održavanja

  • svakodnevno čist poslovni prostor u skladu sa vašim zahtevima i standardima
  • uvek na raspolaganju izvršioci bez obzira na bolovanja i odsustvovanja
  • preuzimanje obaveze za nabavku, skladištenje i distribuciju potrošnog materijala i zaštitnih sredstava za rad
  • preuzimanje kontrole rada zaposlenih

UPIT ZA SARADNJU

Aktiva varovanje pruža širok spektar usluga iz oblasti bezbednosti i održavanja higijene. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama, molimo popunite sledeći upitnik.
TOP